De Beste Films en Series
De beste Koreaanse films en series om nu te streamen

De beste Koreaanse films en series om nu te streamen

Geplaatst door 20-04-2022 18:29 door Rianne Wesselink

Korea staat al lang bekend om zijn indrukwekkende filmische entertainment, met een breed scala aan genres verspreid over zowel film als televisie.

Als je op zoek bent naar de beste Koreaanse films en series om nu te streamen, vind je een overvloed aan opties. Deze lijst richt zich op enkele van de meest geprezen en geliefde Koreaanse films en series die online beschikbaar zijn. Of je nu houdt van een klassieke actiefilm, een romantisch drama of een komische serie, je zult zeker iets vinden dat je honger stilt.

Een van de populairste Koreaanse films aller tijden is "The Host". Deze klassieker uit 2006 vertelt het verhaal van een familie die hun geliefde rivieroever probeert te verdedigen tegen een mysterieus wezen dat uit de diepte is opgedoken. Deze film is zowel spannend als opwindend en toont de Zuid-Koreaanse filmindustrie op zijn best.

Wie iets actuelers wil, zal "Train to Busan" niet willen missen. Dit spannende zombie-actiedrama kreeg in 2016 lovende kritieken en blijft een grote hit bij kijkers. Een spannende film die een groep passagiers op een gedoemde sneltrein volgt, "Train to Busan" zal zeker je adrenaline laten pompen.

Op het gebied van series is een van de populairste shows "Reply 1988". Deze veelgeprezen serie volgt het leven van vijf vrienden die in dezelfde buurt wonen in het Zuid-Korea van de jaren tachtig. Dit coming-of-age drama zit vol lachen, tranen en een sterk gevoel van nostalgie.

Voor fans van Zuid-Koreaanse misdaadseries ten slotte, is "Signal" een aanrader. Deze intense thriller volgt twee rechercheurs die samenwerken om criminelen op te sporen via een mysterieus radiosignaal. Onthutsend en zeer origineel, dit is een show die je niet wilt missen.

Dit zijn slechts enkele van de beste Koreaanse films en series die op dit moment worden gestreamd. Met een schat aan geweldige inhoud binnen handbereik is dit het perfecte moment om alles wat de Zuid-Koreaanse cinema te bieden heeft te verkennen.