De Beste Films en Series
Nieuwe releases op Amazon Prime in Januari 2024

Nieuwe releases op Amazon Prime in Januari 2024

Geplaatst door 03-01-2024 13:08 door Sophie Jacobiatus

In januari 2024 zijn er een aantal nieuwe series te zien op Amazon Prime Video Nederland. Hier zijn de belangrijkste releases, met een korte samenvatting:

James May: Our Man in India (1 januari 2024): James May, bekend van Top Gear en The Grand Tour, reist in deze serie door India. Hij bezoekt verschillende delen van het land en leert over de cultuur en de mensen.
Expats (25 januari 2024): Nicole Kidman speelt de hoofdrol in deze dramaserie over een groep expats die in Shanghai wonen. De serie gaat over de uitdagingen van het leven in een vreemd land en het zoeken naar een nieuwe identiteit.
Foe (26 januari 2024): Deze sciencefictionserie speelt zich af in een wereld waarin twee mensen worden gekloneerd om elkaar te ontmoeten en te trouwen. De serie onderzoekt de vraag of liefde mogelijk is tussen twee mensen die elkaar niet kennen.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere nieuwe series die in januari op Amazon Prime Video verschijnen, zoals de comedyserie The Marvelous Mrs. Maisel seizoen 5 en de actieserie The Boys seizoen 4.

Ga naar Amazon Prime