De Beste Films en Series
Nieuwe releases op Netflix in Januari 2024

Nieuwe releases op Netflix in Januari 2024

Geplaatst door 03-01-2024 12:43 door Sophie Jacobiatus

In januari 2024 komen er een aantal nieuwe series uit op Netflix Nederland. Hier zijn de belangrijkste releases, met een korte samenvatting:

Fool Me Once (1 januari 2024): Maya's man wordt vermoord, maar ze ziet hem plotseling terug op beelden van de geheime nannycam. Ze gaat op zoek naar de waarheid, maar komt al snel in een duister complot terecht. The Brothers Sun (18 januari 2024): De Mexicaanse broers Juan en Marcus Sun zijn succesvolle zakenlieden, maar ze hebben een duistere geheime wereld. Wanneer hun vader wordt vermoord, moeten ze samenwerken om de moordenaar te vinden. Boy Swallows Universe (25 januari 2024): In de jaren '80 in Australië groeit Ashley op in een gewelddadige omgeving. Hij vindt troost bij zijn beste vriend, maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld wanneer Ashley's vader in de gevangenis belandt. Griselda (25 januari 2024): De Colombiaanse drugsbaron Griselda Blanco wordt ook wel de 'Godmother of Cocaine' genoemd. In de jaren '80 in Miami bouwt ze een drugsimperium op, maar ze moet ook vechten om haar familie en haar leven te beschermen.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere nieuwe series die in januari op Netflix verschijnen, zoals de realityserie The Trust: A Game of Greed, de documentaire BitConned en de komische misdaadfilm Lift.