De Beste Films en Series
Nieuwe releases op Videoland in Januari 2024

Nieuwe releases op Videoland in Januari 2024

Geplaatst door 03-01-2024 12:48 door Sophie Jacobiatus

In januari 2024 komen er ook een aantal nieuwe series uit op Videoland Nederland. Hier zijn de belangrijkste releases, met een korte samenvatting:

Echte Meisjes in de Jungle seizoen 2 (1 januari 2024): De meiden van Echte Meisjes in de Jungle zijn terug voor een nieuw seizoen. Dit keer gaan ze naar Thailand, waar ze opnieuw allerlei spannende en uitdagende opdrachten moeten uitvoeren. The Pod Generation (25 januari 2024): In de nabije toekomst is de wereld veranderd. Kunstmatige intelligentie is overal aanwezig, en zelfs kinderen worden geboren in pods. Het koppel Rachel en Alvy wil een gezin stichten, maar ze wenden zich daarvoor tot het bedrijf Pegazus. Ze krijgen een pod toegewezen, maar het duurt niet lang voordat ze zich afvragen of ze wel de juiste keuze hebben gemaakt. Juliet (24 januari 2024): Juliet is een jonge vrouw die op zoek is naar haar verloren broer. Ze komt terecht in een gevaarlijke wereld van drugshandel en georganiseerde misdaad. Juliet moet alles op alles zetten om haar broer te vinden, maar ze weet niet zeker of ze hem nog wel terug kan vinden.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere nieuwe series die in januari op Videoland verschijnen, zoals de realityserie De Verraders België seizoen 2 en de film Around the World with 30 Kilos.