De Beste Films en Series
Onconventionele films die je zullen verrassen

Onconventionele films die je zullen verrassen

Geplaatst door 16-02-2022 20:06 door Rianne Wesselink

Het is altijd leuk om iets anders en onverwachts te onderzoeken, en het kijken naar films die de mal doorbreken is daarop geen uitzondering. Onconventionele films - die niet gemakkelijk in een bepaald genre passen - kunnen schokkend, onverwacht, tot nadenken stemmend, en vaak, vreemd genoeg, lonend zijn. Hier zijn een paar onconventionele films die je zeker zullen verrassen.

De eerste is "A Serbian Film" (2010). Niet je traditionele film, deze film volgt de afdaling van een volwassen filmacteur als hij een baan te veel aanneemt. WAARSCHUWING: Deze film is niet voor de zwakzinnigen. Met thema's als geweld en uitbuiting zal "A Serbian Film" je zeker verrassen en je dagenlang laten nadenken over het verhaal.

Vervolgens hebben we "Tucker and Dale vs. Evil" (2010). Deze komedie-horrorfilm zet een traditionele slasherfilm op zijn kop, en in plaats van een menselijk monster volgen we twee redneck-vrienden, Tucker en Dale, die zichzelf moeten verdedigen tegen een groep studenten die ten onrechte denken dat de jongens hen te pakken willen nemen.

De laatste van onze verrassingsfilms is "The Lobster" (2015). Deze eigenzinnige en unieke film speelt zich af in een dystopische maatschappij die alleenstaande volwassenen dwingt om een romantische partner te vinden of in een dier te veranderen, en werpt een blik op relaties en liefde.

Deze onconventionele films nemen je zeker mee op een rit als niets anders. Van shock tot lachen en tot nadenken stemmende vragen, er is voor elk wat wils in deze unieke films. Dus waarom verleg je je grenzen niet een beetje en geniet vandaag van wat verrassend film kijken?