De Beste Films en Series
Top 10 Films van 2021 (tot nu toe)

Top 10 Films van 2021 (tot nu toe)

Geplaatst door 03-05-2023 18:13 door Rianne Wesselink

Naarmate het jaar vordert, zijn er al een paar ongelooflijke films uitgebracht of aangekondigd die binnenkort uitkomen. Terwijl er zoveel geweldige keuzes zijn, zijn er een paar films die tot nu toe als uitschieters in 2021 doorkomen. We hebben een lijst samengesteld van de top 10 Films van 2021 (So Far) om je te helpen beslissen welke je als eerste moet bekijken.

  1. Nomadland - Uitgebracht op 19 februari is Nomadland een van de meest besproken films van dit jaar. De nieuwste film van Academy Award-winnende regisseur Chloe Zhao (The Rider) is een briljant drama dat een vrouw volgt, die nadat ze werkloos is geworden door de grote recessie, begint aan een reis door het Amerikaanse westen om haar leven terug te winnen. Onderweg ontmoet ze een reeks onvergetelijke personages wiens verhalen haar reis diepgaand beïnvloeden - zowel geestelijk als emotioneel.

  2. Minari - Winnaar van de Golden Globe voor Beste Buitenlands-talige film, Minari is een prachtig, ontroerend verhaal over een Zuid-Koreaanse familie die naar het platteland van Arkansas migreert om hun Amerikaanse droom na te jagen. Dit drama verkent de complexe aard van familiebanden, geloof en het gevoel erbij te horen

  3. Raya en de laatste draak - De nieuwste animatiefilm van Walt Disney Pictures speelt zich af in een mythisch land dat bekend staat als Kumandra, waar mythische wezens en mensen lang geleden naast elkaar hebben bestaan. Het verhaal richt zich op Raya, een jonge krijger op een zoektocht om de laatste draak terug te brengen naar de wereld en het evenwicht te herstellen.

  4. The Father - De ongelooflijke prestatie van Anthony Hopkins in the Father heeft hem een Academy Award nominatie opgeleverd. In dit boeiende drama worstelt een dementerende man om zijn veranderende omstandigheden te doorgronden. Zijn dochter Anne probeert wanhopig haar vader te steunen en naarmate de film vordert, verdiept zijn spiraal zich.

  5. Promising Young Woman - Carrièregrenzen worden verlegd in dit donkere komedie-drama van de veelgeprezen regisseur Emerald Fennel. De film volgt Cassie, een 30-jarige vrouw met een gecompliceerd verleden die besloten heeft haar eigen soort gerechtigheid te zoeken door de mannen te lokken die haar in het verleden mogelijk onrecht hebben aangedaan.

  6. Soul - Deze animatiefilm van Pixar volgt een Afro-Amerikaanse jazzmuzikant, Joe Gardner, in een opmerkelijke reis van zelfontdekking en verkenning van het kruispunt tussen leven en dood.

  7. Nobody - De film vol actie is een must-see voor fans van hoofdrolspeler Bob Odenkirk. Deze film volgt een schijnbaar doorsnee vader terwijl hij zijn gezin verdedigt tegen escalerende bedreigingen van een Russische bende.

  8. Coming 2 America - Eddie Murphy en Arsenio Hall bundelen hun krachten voor dit ambitieuze vervolg op het origineel uit 1988. De culturele en komische revival van de klassieker is meteen een klassieker.

  9. The Mauritanian - Met Shailene Woodley en Benedict Cumberbatch in de hoofdrol is dit biografische drama gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het volgt het verhaal van Mohamedou Ould Salahi en zijn strijd voor vrijheid tegen de Amerikaanse regering in de oorlog tegen terreur.

  10. Godzilla Versus Kong - Dit nieuwste deel in de Monsterverse franchise zal de twee titanen zien botsen in een kolossaal gevecht. Warner Bros. Pictures heeft de officiële trailer al vrijgegeven en we kunnen niet wachten tot deze film binnenkort op 31 maart uitkomt.

Dit zijn de top 10 films tot nu toe dit jaar en allemaal beloven ze een unieke kijkervaring. Maak je keuze en geniet van een van de meest besproken films van 2021!